Nu știu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un președinte bun

227
1
Nu știu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un președinte bun - elenaudrea-1411821816.jpg

Articole de la același autor

ELENA UDREA, candidatul PMP la Președinție, a declarat, azi, la Poiana Brașov, că este mândră să fie "moștenitoarea" lui Traian Băsescu și l-a asigurat pe acesta că dintre toți candidații ea este cea mai bună, adăugând: "Nu știu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un președinte bun".

"România are nevoie de un președinte puternic, implicat, curajos, un președinte care să fie în stare să ducă pe mai departe lupta de zece ani a lui Traian Băsescu pentru o justiției independentă, pentru un stat de drept real, funcțional, pentru reforme. În zece ani mulți au pornit alături de noi și pe drum s-au pierdut pentru că luptra aceasta nu a fost ușoară. Nu știu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un președinte bun și chiar dacă eu sunt și mai puțin perfectă, caut acum grade de comparație, vă asigur domnule președinte că sunt cea mai bună dintre candidații înscriși în această competiție", a afirmat Elena Udrea, adresându-i-se președintelui Traian Băsescu.

ELENA UDREA a mai spus că, din păcate, românii nu vor putea să aleagă președintele ideal, cu toate că este convinsă că "în țară sunt oameni mult mai pregătiți și potriviți pentru a fi președintele României din noiembrie încolo, dar alegerea se va face dintre cei care s-au înscris în competiție", scrie realitatea.net.

Comentează știrea

DODO
27 septembrie 2014
rUgina Romaniei

Asta nu pricepe inca ca orice asociere cu Basescu a oricui duce la esec? Daca ia 4% sa zica mersi.Este expirata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7395 secunde