Udrea critică lansarea lui Ponta, "acest acest Kim Jong Un al României"

175
3
Udrea critică lansarea lui Ponta,
Liderul PMP, Elena Udrea, critică dur lansarea la Președinție a premierului, Victor Ponta, desfășurată pe Arena Națională, despre care spune că "nu poate fi sortită decât dezastrului și respingerii din partea populației". Elena Udrea îl numește pe candidatul PSD la prezidențiale un "Kim Jong Un al României" și spune că "totul a fost făcut pentru a potoli setea de imagine și adulație a lui Victor Ponta". Liderul PMP scoate în evidență impactul costurilor, pentru organizarea evenimentului de lansare de pe Național Arena, subliniind că nivelul cheltuielilor s-a realizat "în condițiile în care a început anul școlar, iar copiii de clasa I nu au avut abecedare". "De mult nu am văzut ceva mai penibil, lipsit de responsabilitate și decență decât lansarea de astăzi a candidatului Victor Viorel Ponta. A blocat Bucureștiul, aducând din țară 1.000 de autocare cu 70.000 de oameni, și a organizat o manifestare ale cărei costuri întrec orice imaginație: 2 milioane de euro. Adică 8,8 milioane de lei, 10.884 de pensii medii, 9.783 de salarii minime pe economie, 210.000 de alocații pentru copii sau 536.000 de abecedare. Asta în condițiile în care a început anul școlar, iar copiii de clasa I nu au avut abecedare. Totul pentru a potoli setea de imagine și adulație a lui Victor Ponta, acest Kim Jong Un al României. O astfel de lansare nu poate fi sortită decât dezastrului și respingerii din partea populației", precizează Elena Udrea, în mesajul postat pe pagina personală de Facebook.


Comentează știrea

Ioan
22 septembrie 2014
job

Crestere pe piata ofertelor de castig! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ?Info? la adresa de email: [email protected]

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta"
Pagina a fost generata in 0.5713 secunde