"La 42 de ani, mă simt pregătit să fiu președintele românilor"

416
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, și-a lansat candidatura la funcția de președinte al României sâmbătă, pe Arena Națională, la eveniment fiind așteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toată țara. Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că la vârsta de 42 de ani, pe care a împlinit-o chiar în această zi, se simte pregătit să fie președintele românilor.


"Azi la 42 de ani vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credința, împreună cu dumneavoastră, că pot fi președintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o așteptăm. Vreau să fiu președintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la marea unire", a spus Ponta

El le-a spus participanților la evenimentul de lansare că este recunoascător pentru faptul că social-democrații au avut încredere să-l aleagă președinte al partidului la 37 de ani și că românii au avut încredere să fie premier la 39 de ani.

"Vreau spun cât sunt recunoscător pentru că la 37 de ani ați avut încredere să mă alegeți în fruntea PSD, partid pe atunci înfrânt, care își pierduse speranța. Am fost împreună, uniți și am câștigat toate bătăliile. O vom câștiga și pe cea din 16 noiembtrie, o bătălie pentru România', a spus Ponta, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta"
Pagina a fost generata in 0.4234 secunde