Ce spune Ponta despre demiterea lui Remus Pricopie

118
Ce spune Ponta despre demiterea lui Remus Pricopie - prico65300000-1411131235.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, azi, într-un interviu, dacă se gândește să-l schimbe din funcție pe ministrul Educației, Remus Pricopie, ca urmare a scandalului manualelor, scrie Mediafax.

"Pot să-l schimb, dar nu-mi rezolvă problema", a răspuns Ponta unei întrebări adresate de jurnaliștii de la Adevarul.live.

El a arătat că problema reală ține de faptul că de 11 ani nu s-au mai făcut manuale.

"Ce învăța cel din 2003 învață și cel din 2014. Lumea s-a schimbat foarte mult în acești 10-11 ani. Părinții, profesorii au spus «Hai, faceți odată manuale». L-am chemat pe domnul Pricopie - asta anul trecut - și l-am întrebat: «Domnule, de ce nu facem manuale noi?». Și mi-a zis că de fiecare dată - că au fost mulți miniștri care au încercat în acești zece ani - lobby-ul editorilor de manuale e atât de puternic încât fiecare a zis «Lasă, că o las pentru la anul». Eu i-am spus anul trecut «Domnule, uite, nu o mai lăsăm pentru la anul. Fă-o anul ăsta, o să se supere, o să fie scandal». Nu mi-am imaginat că din februarie, când a început procedura, o să ajungem în campania electorală", a spus Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2965 secunde