"Competiția electorală între un fost ofițer acoperit și fostul șef al SIE, o problemă"

81
1

Articole de la același autor

Competiția electorală pentru președinție între un fost ofițer acoperit și un fost șef de serviciu care știe acest secret ridică o mare problemă, a declarat, miercuri, la Roman, Elena Udrea, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru Președinția României.

"Dacă există un fost ofițer acoperit în competiție și avem și fostul șef SIE care cunoaște cine este fostul ofițer acoperit avem deja o problemă. Adică există cineva care cunoaște acest secret și care este contracandidatul celui care ascunde secretul. Deci, deja mi se pare că trăim într-un scenariu de filme de la Hollywood. Pentru România este destul de dificil să explice lucrul acesta și partenerilor străini", a declarat Elena Udrea. 



Comentează știrea

Aurelia Ionescu
25 septembrie 2014
Udrea si ofiterul....

Daca vrei sa stii cine-i ofiterul acoperit ,pentru a-l scoate din cursa electorala, de ce nu-l intrebi pe "frumosul" caruia ii plac femeile si bautura.Ei....sa nu-mi spui ca nu-l cunosti , doar va harjoniti impreuna .Apropo ,ceva intim..., ii place sa porti masca neagra ,catuse si bici din par de cal......?.....hai spune-mi....ca n-o sa zic la nimeni , draguto !.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5938 secunde