Radu Mazăre își află astăzi sentința, după un proces de nouă ani

319
Radu Mazăre își află astăzi sentința, după un proces de nouă ani - radumazare9-1493968609.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București este așteptată să pronunțe, astăzi, un verdict în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, este judecat alături de alți 36 de inculpați în dosarul retrocedării plajelor din localitate, caz în care prejudiciul este estimat la 114 milioane de euro.


Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foști și actuali funcționari din Primăria Constanța și Oficiul de Cadastru, mandatari și notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor întinse suprafețe de teren intravilan din municipiul Constanța, Mamaia, plajă și faleză. Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului și 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanța.

Procesul în care sunt judecați Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu a început în 2008 și a adunat peste o sută de termene de judecată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.861 secunde