Rămași pe drumuri! Casa unei familii cu patru copii, distrusă într-un incendiu

245
Rămași pe drumuri! Casa unei familii cu patru copii, distrusă într-un incendiu - incendiucobadinsursaisudobrogea1-1595948506.jpg

Articole de la același autor

O familie cu patru copii, din Cobadin, a rămas pe drumuri, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări.

Luni după-amiază, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pe strada Teilor din comuna Cobadin, unde un fum negru se ridica spre cer, iar flăcări uriașe au cuprins o locuință și amenințau să se extindă și la cele din jur. Inițial, la fața locului au ajuns două autospeciale de stingere, dar ulterior a mai fost chemat un echipaj în ajutor. Ore bune s-au luptat pompierii militari cu focul, reușind să împiedice ca incendiul să se extindă la gospodăriile din imediata vecinătate.

Dar, din păcate, din casa cuprinsă de foc nu a mai putut fi salvat nimic. Au ars în întregime cinci camere, cu tot ce era în interior. Potrivit oamenilor legii, în momentul producerii dezastrului, familia formată din părinți și patru copii nu era acasă.

Incendiul a izbucnit, spun primele cercetări ale pompierilor, de la un scurtcircuit electric.

Localnicii din Cobadin doresc să vină în sprijinul familiei care trece printr-o grea încercare. Astfel, în numele familiei a fost lansat un apel umanitar, în mediul online.

"Să le întindem câte puțin, mână de la mână. Din casă nu s-a mai putut salva nimic. Copiii și dânșii nu erau acasă când s-a întâmplat evenimentul. Copiii sunt bine. Triști, dar bine…

De astăzi, este disponibil și un cont unde puteți dona, oricât! Botea George - RO87 RNCB 0120 0317 9977 0001", este apelul umanitar lansat pe rețelele de socializare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Iulie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.2461 secunde