RĂNIȚI în EXPLOZIA de la Rafinăria Petromidia, TRANSFERAȚI LA O CLINICĂ DIN STRĂINĂTATE!

390
RĂNIȚI în EXPLOZIA de la Rafinăria Petromidia, TRANSFERAȚI LA O CLINICĂ DIN STRĂINĂTATE! - raniti234-1625392212.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Rafinăriei Petromidia anunță că, în prezent, alături de autorități și în acord cu dorința familiilor, doi dintre angajații răniți în urma exploziei de vineri dimineață, 2 iulie, vor fi transferați către o clinică de specialitate din străinătate.

Cei doi bărbați sunt internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, iar familiile și-au exprimat deja dorința să fie transferați peste hotare, întrucât au răni grave.

„Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. În această dimineață, s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer. Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid dupa intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare.

Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”, au transmis reprezentanții KMG International. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0064 secunde