Răpire în plină zi pe străzile Constanței. Tânără legată și aruncată într-un BMW

1357
1
Răpire în plină zi pe străzile Constanței. Tânără legată și aruncată într-un BMW - rapire-1396914446.jpg

Articole de la același autor

Cinci bărbați au fost reținuți de oamenii legii, după ce au răpit o tânără, ieri dimineață, de pe o stradă din municipiul Constanța. Incidentul a avut loc, ieri, în jurul orei 8,00, pe strada B. P. Hașdeu și a fost observat de un polițist aflat în timpul liber. Acesta a văzut cum suspecții au luat-o pe femeie pe sus și au băgat-o cu forța într-un BMW cu numere de Argeș, după care mașina a demarat în trombă. Imediat, și-a alertat colegii, sunând la Serviciul unic de urgență 112. Potrivit oamenilor legii, în aproximativ un sfert de oră, mașina a fost depistată, în curtea Registrului Auto Român, unde se pare că suspecții se ascunseseră. Victima, o tânără de 26 de ani, a fost găsită pe bancheta din spate a autoturismului. 


Suspecții, cu vârste cuprinse între 24 și 36 de ani, au fost duși la audieri la sediul Poliției municipiului Constanța. Cei cinci au afirmat că unul dintre ei voia să o ia de nevastă pe femeie și a recurs la un vechi obicei al romilor, al răpirii. Au urmărit-o pe tânără și au luat-o pe sus după ce și-a dus copilul la școală. Polițiștii au deschis, însă, un dosar penal, pentru lipsire de libertate.


Comentează știrea

anti-ciori
8 aprilie 2014
hahahahaha

Cum e la ciorile astea, exact ca in epoca de piatra, vrei ceva te duci si iei, nu mai stai la discutii, vrea, nu vrea, plm... n-ai bani te duci si dai in cap, ce atata munca, salariu, batai de cap. Asa natie imputita nu cred ca exista pe pamantul asta !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Cum se ajută blondele între ele
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Actual : Un deputat a fost răpit și executat
Pagina a fost generata in 1.1811 secunde