TÂNĂRĂ RĂPITĂ DE PE STRADĂ, în Constanța

411
TÂNĂRĂ RĂPITĂ DE PE STRADĂ, în Constanța - politia-1396864049.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Tânăra a fost răpită în această dimineață, în jurul orei 8,00, în apropierea Școlii nr. 12, de pe strada B. P. Hasdeu. Întreaga scenă a fost observată de un polițist aflat în timpul liber: el a văzut cum cei patru indivizi au tăbărât pe femeie și au împins-o cu forța într-un BMW cu numere de Argeș, în timp ce victima țipa. Drept pentru care, și-a anunțat imediat colegii, iar aceștia au pornit în urmărirea autoturismului.

În încercarea de a scăpa de oamenii legii, fugarii au intrat în curtea Registrului Auto Român, amplasat la ieșirea din municipiul Constanța. A fost în zadar.

Cei patru au fost reținuți. Aceștia sunt de etnie romă, sunt din Hârșova, iar unul dintre ei a recunoscut că intenționa să o ia de nevastă pe femeie, conform datinilor rome.



Patru bărbați sunt audiați, în aceste momente, la sediul Poliției municipiului Constanța, fiind acuzați de răpirea unei tinere de 27 de ani. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra a fost răpită în această dimineață, din dreptul unei școli, legată și băgată într-o mașină, pe bancheta din spate. Suspecții au fost prinși de o patrulă mixtă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Cum se ajută blondele între ele
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Actual : Un deputat a fost răpit și executat
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Actual : Premierul libian a fost răpit
Pagina a fost generata in 0.5621 secunde