Răpitorii minorei obligate să facă sex cu necunoscuți sunt căutați de polițiștii de la Crimă Organizată

985
Răpitorii minorei obligate să facă sex cu necunoscuți sunt căutați de polițiștii de la Crimă Organizată - 38cb38dd220f78eb98c10e83ea93e169.jpg
Cazul minorei din localitatea Mihail Kogălniceanu care susține că a fost răpită de pe stradă, bătută și obligată să facă sex cu bărbați necunoscuți a intrat în atenția polițiștilor de la Crimă Organizată din Constanța. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru trafic cu ființe umane și fac cercetări pentru a depista apartamentul din Năvodari unde fata spune că a fost dusă cu forța și obligată să se prostitueze în schimbul unor sume de bani și unde s-ar mai afla și alte adolescente sechestrate.
În cursul zilei de 7 iunie, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost anunțați de Maria Dumitru că fiica ei a plecat de acasă și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Femeia le-a spus oamenilor legii că pe 29 mai, în jurul orei 14,00, fiica ei, Dorina Dumitru, de 14 ani, a plecat la magazinul din apropierea casei și nu s-a mai întors.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că minora a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită în municipiul Constanța, în zona Gării, a Autogării, în zona pieței Tomis 3 sau la pasajul magazinului Tomis, seara deplasându-se la adăposturile de noapte din orașul Constanța.
Zilele trecute, fata a apărut acasă și le-a spus părinților că a fost răpită în timp ce se ducea la magazin. Ea a precizat că cei trei tineri care au luat-o de pe stradă au bătut-o și obligat-o să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați în schimbul unor sume de bani. Fata a precizat că totul se petrecea într-un apartament din Năvodari unde se mai aflau și alte fete sechestrate. Polițiștii verifică acum declarațiile minorei și încearcă să afle cine sunt cei trei proxeneți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3178 secunde