RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții directorului BCU Iași și a soției sale

1720
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții directorului BCU Iași și a soției sale - mczoyxnoptdmowfjmgnkmjaymtqxztjh-1514291188.jpg

Articole recomandate

"Este vorba despre o dublă sinucidere, a spus procurorul de caz al deceselor suspecte din Iași". Luni seară, directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iași, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, și soția sa, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiți morți, în casă, scrie digi24.ro


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași susțin că directorul Bibliotecii Central Universitare din Iași, Bogdan Petru Maleon, și soția sa s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferență de câteva ore.




"Din primele cercetări care s-au efectuat în cursul după amiezii de ieri și în cursul dimineții, respectiv, concluziile preliminare ale necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane, lipsa semnelor de violență și lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor astfel încât, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferență de două trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 - 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele", a declarat, marți, Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit Agerpres.


Astfel se contrazic primele ipoteze conform cărora a fost o crimă urmată de sinucidere.


Directorul Bibliotecii Universitare din Iași, Bogdan Maleon, și soția sa au fost găsiți morți în casă luni. Conform reprezentanților SMURD, bărbatul era spânzurat de o grindă, iar femeia era întinsă pe jos în aceeași încăpere.


Cei doi soți au fost găsiți în locuința lor, de către o rudă, care a venit să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.


Medicii de pe echipajul SMURD sosiți în urma unui apel la 112 au spus că nu au mai putut interveni, cei doi soți fiind deja morți.


Ulterior, reprezentanții SMURD au spus că la sosirea echipajului SMURD, semnele de moarte în cazul ambilor soți erau deja instalate, fiind anunțate Poliția și ParchetuL.


"A fost primit un apel la 112 pentru două persoane dintr-o familie găsite de o rudă inconștiente, pentru o intervenție. S-a deplasat echipajul Terapie intensivă SMUD, care a găsit cei doi soți, un bărbat de 42 de ani și o femeie 38 de ani, în stare de stop cardio-respirator dar cu semne de moarte deja instalată. Barbatul era spânzurat de o grindă, femeia prezenta urme de strangulare și era întinsă pe jos în aceeași încăpere. Semnele de moarte fiind deja instalate, probabil de cateva ore, resuscitarea nu era indicata. S-au anunțat Politia si Parchetul și cauzele vor fi stabilite de medicina legală", a declarat Dana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași. 


Soții Maleon nu aveau copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde