CRIMA DE LA METROU / Informație de ultim moment despre UCIGAȘA TINEREI

961
CRIMA DE LA METROU / Informație de ultim moment despre UCIGAȘA TINEREI - criminala465x390-1513252030.jpg

Articole recomandate

Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe șinele de metrou, a fost transferată din arestul Poliției Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava.



"Femeia se află în custodia Spitalului Penitenciar Jilava și este supravegheată din punct de vedere medical. Ea a fost adusă pe 13 decembrie, ieri seară. Medicul curant va decide, în funcție de diagnostic, perioada spitalizării", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene.

Ea a precizat că datele medicale și diagnosticul unei persoane sunt date confidențiale.

Potrivit unor surse judiciare, femeile aflate în celula unde urma să fie transferată Magdalena Șerban, din arestul central al Poliției Capitalei, au protestat față de prezența acesteia.

Femeia de 36 de ani care a împins o tânără pe linia de metrou în stația Dristor I, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului București nu este definitivă, însă este executorie.

Femeia a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tentativă de omor.

Procurorii susțin că, marți, în jurul orei 19,54, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, Magdalena Șerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acțiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în stație și a decedat.

Femeia a fost implicată, cu câteva ore înainte, într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou în stația Costin Georgian, însă aceasta nu a pățit nimic, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3726 secunde