Răufăcători prinși de Poliția Locală Constanța: hoți, tâlhari și șoferi fără permis!

448
Răufăcători prinși de Poliția Locală Constanța: hoți, tâlhari și șoferi fără permis! - 20novlocalafurt-1605858830.jpg

Articole de la același autor

În ultima perioadă, polițiștii locali din Constanța au reținut mai multe persoane certate cu legea  pe care le-au predat ulterior organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.  


Infracțiunile depistate de agenții de Poliție Locală au fost din cele mai diverse: furt de biciclete, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, distrugere, conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere sau tâlhărie (un copil a fost deposedat în parcul Tăbăcărie de banii pe care îi avea de 2 adolescenți ). 


Polițiștii locali patrulează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în  cartierele mărginașe, pe marile bulevarde, dar și pe aleile dintre blocuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității pentru că unul dintre obiectivele principale al Direcției Generale Poliția Locală îl reprezintă creșterea gradului de siguranță în oraș. Cei cărora au de semnalat probleme întâlnite și sunt rugați facă în continuare acest lucru la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9513 secunde