RĂZBUNARE: un bărbat din Tuzla a incendiat mașina vecinei, din cauza unui maidanez!

1537
RĂZBUNARE: un bărbat din Tuzla a incendiat mașina vecinei, din cauza unui maidanez! - xincendiumasina-1633006092.jpg
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au reținut un bărbat, de 53 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Miercuri 29 septembrie, în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi incendiat autoturismul, care se afla parcat în fața imobilului său, în comuna Tuzla.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia și ai Serviciului de Investigații Criminale, dar și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, care au lichidat incendiul, cauza probabilă de aprindere fiind flacăra. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Tuzla, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, suspectul este un vecin al proprietarei mașinii și ar fi comis gestul ca răzbunare, crezând că femeia i-ar fi luat câinele maidanez de care avea grijă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2552 secunde