Razie a polițiștilor pe străzile Constanței

74
Razie a polițiștilor pe străzile Constanței - 27martieraziepolitisti-1395926734.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, sprijiniți de jandarmi, au organizat mai multe acțiuni, în diverse zone ale municipiului Constanța, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor. Astfel, pe raza Secției 1, oamenii legii și-au concentrat atenția asupra combaterii cerșetoriei și actelor cu violență. Cu această ocazie, au fost controlate trei autoturisme și legitimate 14 persoane. 
Totodată, au fost avertizate trei persoane și aplicate două sancțiuni contravenționale privind nerespectarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a celor privind evidența, domiciliul, reședința si actele de identitate ale cetățenilor romani, în valoare totală de 540 lei.
În schimb, polițiștii Secției 5 au acționat în zona școlilor, pentru prevenirea furturilor și tâlhăriilor. Aceștia au legitimat 14 persoane și au aplicat două sancțiuni pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de 300 de lei. 
În aceeași zi, polițiștii de la Secția 2 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii furturilor de și din autovehicule, iar cei de la Secția 4, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din locuințe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4634 secunde