Razie a rutieriștilor pentru depistarea șoferilor inconștienți

140
Razie a rutieriștilor pentru depistarea șoferilor inconștienți - raz-1365159073.jpg

Polițiștii rutieri au organizat o acțiune pentru depistarea șoferilor care se urcă la volan, având diverse nereguli, fiind aplicate de către aceștia 433 de amenzi, în valoare de 72.275 de lei. Astfel, 48 de șoferi au fost amendați pentru că nu aveau centura de siguranță, 16 conducători auto au fost sancționați pentru că au depășit viteza maximă admisă pe sectorul de drum și 340 de pietoni s-au ales cu amendă pentru că au traversat neregulamentar.


De asemenea, rutieriștii au reținut opt permise de conducere, dintre care șase pentru șoferii care nu au acordat prioritate altor autovehicule, un conducător auto s-a ales cu permisul reținut pentru că nu a acordat prioritate unui pietoni și un șofer a fost prins la volan în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


"Angajați-vă în traversarea părții carosabile doar pe la trecerile marcate sau semaforizate corespunzător, evitați să traversați strada în fugă, evitați să ascultați muzică ori să folosiți telefoanele mobile atunci când traversați strada, evitați să traversați strada prin locuri nepermise", spune Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Băuți, dar la volan
Pagina a fost generata in 0.3269 secunde