Razie cu noaptea-n cap la Medgidia

526
Razie cu noaptea-n cap la Medgidia - politiedescinder-1313777143.jpg
Vineri dimineață, între orele 6 și 10, polițiștii din Medgidia au organizat și executat o razie care a vizat depistarea persoanelor care comit infracțiuni, identificarea celor care se sustrag activităților de urmărire penală și a persoanelor condamnate ce se sustrag executării pedepselor privative de libertate.

În timpul acestor activități, a fost identificat Adrian Dinu, de 28 de ani, din Medgidia, suspectat de comiterea unui furt dintr-un magazin al unei asociații familiale, faptă comisă în noaptea de 13 spre 14 martie 2011. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

De asemenea, a fost identificat Ion Mercan, de 25 de ani, din Medgidia, care figura în evidențele Poliției ca urmărit de către Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bihor, el fiind suspectat de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Tânărul a fost preluat pentru cercetări de lucrătorii respectivei unități de poliție.

În timpul acestor activități, au mai fost prinși în flagrant Grigore Zait, de 46 de ani, din Jurilovca, județul Tulcea, și Ion Muscă, de 48 de ani, din Medgidia, în timp ce sustrăgeau mai multe eclise ale parapeților situați pe marginea DN 22C, pe numele celor în cauză fiind întocmit dosar penal.

Polițiștii din Medgidia au dat și de mai multe persoane care erau cercetate în diferite dosare penale, dar se sustrăgeau anchetelor. Este vorba de Ozlem Ibram, de 28 de ani, George Negrici, de 26 de ani, și Gabriel Porojan, de 18 ani, toți din Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9684 secunde