Razie de amploare în Constanța

795
4
Organizarea de razii reprezintă o bună metodă pentru a-i prinde pe cei care încalcă legea. Polițiștii constănțeni au înțeles acest aspect, motiv pentru care aplică des rețeta. Astfel, și ieri, sub coordonarea comisarului șef Emilian Pârvu, șeful Poliției Municipiului Constanța, polițiștii Secției 4 au organizat o razie de amploare în zona de competență. Ajutați de jandarmii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, de agenții Gărzii de Coastă, de polițiștii locali, dar și de colegii de la Poliția Rutieră, oamenii legii au organizat filtre pe arterele principale, printre care I. C. Brătianu și I. L. Caragiale și 15 descinderi la locuințele unor persoane suspectate că ar fi fost implicate în infracțiuni.
Razia s-a desfășurat între orele 6,00 - 8,00 și 12,00 - 14,00; după ce au tras linie, polițiștii au concluzionat că, după cele patru ore, acțiunea poate fi considerată un succes.
Astfel, în urma filtrelor organizate pe șosele au fost verificate 185 de autoturisme și au fost legitimate 205 persoane, dintre care 23 au fost avertizate, iar nouă au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 3.200 de lei. Mai mult, în urma descinderilor, opt suspecți au fost conduși la sediul secției de poliție, iar după audieri au fost soluționate nouă dosare penale, dintre care opt erau înregistrate inițial cu autor necunoscut.
Printre cei surprinși de polițiști s-a numărat și un tânăr de 29 de ani. Acesta se afla la volanul unui Opel Zafira, pe strada Industrială, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
De asemenea, a fost identificat autorul unui furt calificat comis în cursul zilei de marți, când au fost furate mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale.
Având în vedere rezultatele pozitive, polițiștii au anunțat că intenționează să mai organizeze astfel de acțiuni.

Comentează știrea

cetatean
10 mai 2012
Buzunaritul autoturismelor in stilul tilharilor de strada

Sunt minunate aceste actiuni prin care se cotrobaie in autoturismele personale in cel mai umilitor si anticetatenesc mod, adica in acelasi mod in care tilharii de strada isi buzunaresc victimile. Infractorii adevarati, daca sunt prinsi, sunt eliberati de catre judecatori in baza celor mai stupide motive posibile. Practic prinderea acelor in fractori ( carora nu li se face nimic) nu are al rol decit acela de a justifica aceste actiuni prin care populatia corecta este terorizata si ridiculizata.

Comisaru' Moldovan
10 mai 2012
Razie afganistana in Romania

Din pacate aceste lucruri se intampla din cauza lipsei desavarsite de profesionalisnm a politistului roman ,care invoca varii motive in a gasi scuze nenumarate pentru incompetenta si a da vina pe toti si toate (de parca i-a obligat cineva sa se faca politisti asa cum se lua pe vremuri in armata).Aceste lucruri le stiu si sefii lor ,iar ca sa mai spele rusinea vin in fata nostra -umili contribuabili,apar in mass media cu acest gen de operatiuni "fulminante" (razii de tip comunisto-nazist) care creaza mult disconfort oamenilor cinstiti.

gica
10 mai 2012
razia politiei

Bravo! Asa trebuia procedat mai de mult...! sa stie toti talharii si hotii ca existati!!!! Pe cand o razie "sanatoasa" pe strada "Semanatorului"? Sa vedeti "recolta" de-acolo!!!!

bebelo
11 mai 2012
sa scapam de hotii de buzunare

verificatii duminica targul saptamanal.....oborul ca poate scapam si noi de croitorii de buzunarer,,,,,,,,

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Fun : Lovitură la secția de poliție
Pagina a fost generata in 0.218 secunde