RAZIE DE AMPLOARE pe șoselele din județul Constanța. Zeci de șoferi lăsați fără permisele auto!

196
RAZIE DE AMPLOARE pe șoselele din județul Constanța. Zeci de șoferi lăsați fără permisele auto! - xrutierasuteamenzi-1634037715.jpg
În perioada 8-10 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Rutier, birourile rutiere și formațiunile rutiere), au desfășurat acțiuni, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020.

Polițiștii rutieri au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților din teren, au fost aplicate 447 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 92.000 de lei. Totodată, 12 permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care cinci pentru depășirea limitei legale de viteză și două pentru depășire neregulamentară. Totodată, au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Printre cei sancționați s-a numărat și un bărbat, de 54 de ani, a fost identificat în timp ce conducea un tractor neînmatriculat în localitatea Nicolae Bălcescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3895 secunde