Zeci de șoferi sancționați de Poliția Rutieră

315
Zeci de șoferi sancționați de Poliția Rutieră - xrutiera-1632228466.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Constanța au desfășurat luni, 20 septembrie a.c., în intervalul orar 12.30 - 21.30, o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare, pe DN 39.

În urma activităților, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 26.500 de lei, dintre care 51 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto: „Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri neregulamentare. Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule. În caz de trafic aglomerat, adoptați o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și respectați regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere. Acordaţi un plus de atenţie vitezei cu care rulaţi în intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, pentru a putea, în orice moment, manevra şi opri în siguranţă autoturismul, dacă situaţia o impune”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9633 secunde