Razie de amploare pe străzile din Constanța

357
Razie de amploare pe străzile din Constanța - raziedeamploarearutieristilor-1397402397.jpg

Articole de la același autor

Mobilizare de forțe pe străzile din municipiul Constanța. În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii rutieri au organizat o acțiune de amploare pentru a-i depista pe șoferii care se urcă băuți la volan. 
Oamenii legii au acționat în 25 de zone cu 22 de efective. Zeci de polițiști rutieri au tras pe dreapta tot ce a mișcat în municipiu. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Rutieriștii au întocmit șase dosare penale, în special tinerilor, care s-au urcat la volan deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau nu aveau permis de con-ducere. Unul dintre aceștia s-a ales cu dosar penal și pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru a se stabili alcoolemia. 
În jurul orelor 00.10, pe strada Celulozei, a fost depistat un tânăr de 18 ani, care conducea deși nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La aceeași oră, pe strada Verde din municipiu, a fost prins un alt tânăr, de 21 de ani, care conducea având o alcoolemie de 0.65 mg / l alcool pur în aerul expirat și nu avea nici permis de conducere. 
Mai târziu, în jurul orei 00.30, rutieriștii constănțeni au tras pe dreapta un alt tânăr, de 25 de ani, care conducea un autoturism pe str. Comarnic în timp ce se afla sub in-fluența băuturilor alcoolice, rezultat 0.51 mg / l alcool pur în aerul expirat. Zece minute mai târziu, pe strada Pajurei, a fost depistat un bărbat de 29 de ani care conducea deși era băut, respectiv având o alcoolemie de 0.53 mg / l alcool pur în aerul expirat. 
Oamenii legii spun că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4711 secunde