UPDATE / RAZIE de amploare a polițiștilor în piețele din Constanța. SUTE DE MIEI, confiscați

230
1
UPDATE / RAZIE de amploare a polițiștilor în piețele din Constanța. SUTE DE MIEI, confiscați - piatagrivitei10-1397198911.jpg

Articole de la același autor

UPDATE În urma controlului din această dimineață, polițiștii și inspectorii veterinari au găsit, în piața Griviței, sute de miei comercializați în condiții improprii. Peste 200 de miei au fost găsiți în portbagajele a cinci autoturisme și într-o dubiță, sacrificați și transportați în condiții improprii. Comercianții erau din județele Constanța și Tulcea, iar pe numelor lor au fost întocmite acte preliminare pentru evaziune fiscală.


În această dimineață, peste 200 de polițiști constănțeni desfășoară activități de verificare a transportului de mărfuri, a modului de comercializare al produselor de sezon în zonele urbane și rurale, a depistării autovehiculelor furate și a persoanelor urmărite la nivel național și internațional.
Astfel, sunt organizate 28 de filtre pe toate drumurile naționale și în zonele obligatorii de trecere, iar 34 de echipe de control desfășoară activității de verificare a comerțului din piețeele urbane.
Acțiunea vizează creșterea gradului de siguranță a constănțenilor, verificarea agenților economici care desfășoară activități comerciale nelegale cu produse specifice perioadei premergătoare Sărbătorilor Floriilor și celor Pascale, descoperirea și investigarea cazurilor de evaziune fiscală, prevenirea și combaterea comerțului cu produse din carne.
În piețe, alături de polițiști sunt angrenați și specialiști ai Direcției Sanitar Veterinare Constanța Constanța.


Comentează știrea

ct
11 aprilie 2014
aoleo

pai daia asta de la dsv descarca in puterea noptii miala din porbagaj si e numai un dute vino!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde