RAZIE pe străzile Constanței / Sute de amenzi aplicate într-o singură zi

90
RAZIE pe străzile Constanței / Sute de amenzi aplicate într-o singură zi - masinimotocicletepolitiadias3-1396532245.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au început pregătirile pentru sărbătorile pascale, ceea ce înseamnă că organizează razii pentru prevenirea faptelor antisociale și controale în unitățile alimentare, pentru combaterea evaziunii fiscale. "În perioada 1 - 19 aprilie, în toată țara se desfășoară acțiuni preventiv - reactive, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare sfintelor sărbători ale Paștelui Ortodox și Catolic", a precizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. 
Miercuri, 2 aprilie, peste 200 de polițiști constănțeni de la Investigarea Fraudelor, Ordine Publică, Poliție Rutieră și Poliție Transporturi au acționat pentru combaterea infracțiunilor de natură economică, a celor cu violență și a furturilor, precum și pentru combaterea infracționalității stradale. Au fost verificați 42 de agenți economici și 282 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat nouă infracțiuni, pentru care sunt cercetate 18 persoane. Din totalul infracțiunilor constatate, 7 sunt infracțiuni de evaziune fiscală. De asemenea, polițiștii au aplicat 358 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 101.895 de lei. 
Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite și a sancțiunilor contravenționale aplicate, au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 1670 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde