Razie la târgul de mașini Participă polițiști din 5 țări și Interpol

669
Razie la târgul de mașini Participă polițiști din 5 țări și Interpol - masini-1338717308.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale și Biroului Național Interpol din IGPR, alături de cei la Furturi Auto din Poliția Capitalei și de colegi din șapte țări UE, efectuează astăzi o razie în târgul Vitan-Bârzești din Capitală, pentru combaterea traficului de mașini furate.

Oamenii legii verifică autoturismele oferite spre vânzare, în vederea identificării celor care au fost furate, în special de pe teritoriul altor state, spun reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), informează Mediafax.

Cu același prilej, sunt căutate persoane urmărite care se sustrag executării unor mandate sau sentințe penale.

La acțiune participă și 12 polițiști din Germania, Austria, Italia, Spania, Finlanda, Franța, Suedia, precum și din cadrul Secretariatului General al OIPC Interpol, specializați în combaterea traficului internațional de autovehicule furate.

"Acțiuni similare, au fost desfășurate și în județele Timiș și Iași la frontierele cu Serbia, respectiv Republica Moldova unde ofițeri din cadrul Biroului Național Interpol – IGPR, Serviciul de Investigații Criminale Timiș, Serviciul de Investigații Criminale Iași, Inspectoratul Teritorial de Poliție de Frontieră Iași și Inspectoratul Teritorial de Poliție de Frontieră Timiș, împreună cu cei 12 polițiști din statele membre OIPC Interpol, au realizat acțiuni punctuale pe linia combaterii traficului de autorisme furate. Astfel au fost identificate 4 autoturisme care figurau sustrase din Italia (3), Franța (1), iar un autoturism era însoțit de documente false din Spania", precizează sursele citate.

În perioada 29 mai - 3 iunie, IGPR, prin intermediul Biroului Național Interpol, a organizat o operațiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate, cu participarea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a OIPC Interpol și a 12 ofițeri de poliție din alte state membre ale organizației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1292 secunde