Razie pe şoselele din judeţul Constanţa. Peste 300 de amenzi, aplicate în doar câteva ore

233
1
Razie pe şoselele din judeţul Constanţa. Peste 300 de amenzi, aplicate în doar câteva ore - actiunepolitisti-1642684357.jpg
Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Rutier și Birourile Rutiere), împreună cu polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, au acționat joi, 20 ianuarie, pe raza județului Constanța și pe DN 22, în județul Tulcea, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere, respectiv pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și a celor care efectuează depășiri neregulamentare.

„În urma acțiunilor, au fost aplicate 305 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 141.000 de lei. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 30 de permise de conducere, dintre care 24 pentru pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru depășire neregulamentară. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanţii IPJ Constanţa.

Potrivit acestora, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22 (km. 264), cu 164 km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h.

„Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri constănțeni acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând prevenirea acestor evenimente prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație, în mod special, a celor care circula cu viteze peste limita legală sau sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, mai spun cei de la IPJ Constanţa.

Comentează știrea

Fost Constantean
20 ianuarie
Intrebare

Ma intreb, metoda preventiva , functioneaza la poli-militia constanteana ? Ca vad ca merge numai cea punitiva. De pilda, cind veti elimina colegii spagari care asista la examenele de obtinerea carnetului de sofer ? De asemenea si cei de la RAR sau vamesii care permit intrarea in tara a cazanelor pe roti -gunoi din alte tari ? Abia pe urma se poate vorbi de o metoda punitiva, care sa elimine toate nulitatile din trafic sau din parcul auto national.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4562 secunde