Iată unde se oferă asistență stomatologică GRATUITĂ pentru preșcolari, elevi și studenți, la Constanţa

1350
Iată unde se oferă asistență stomatologică GRATUITĂ pentru preșcolari, elevi și studenți, la Constanţa - xasistentastomatologica-1642685169.jpg

Articole de la același autor

Elevii, preşcolarii şi studenţii constănţeni pot primi de asistenţă stomatologică gratuită, în unităţile de învăţământ. La cabinetele școlare stomatologice din Constanța se poate prezenta orice preșcolar, elev sau student care urmează cursurile într-o grădiniţă, şcoală sau liceu ori o universitate de stat din municipiu.

Pentru a beneficia de consultații și tratamente gratuite, singura condiție este să prezinte carnetul de elev sau student. Copiii pot opta pentru orice cabinet stomatologic, nu există o arondare a acestora pe unități de învățământ.

„În ceea ce privește siguranța pacienților în timpul consultațiilor și tratamentelor stomatologice, precizăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea sănătăţii copiilor şi a cadrelor medicale, în contextul pandemiei de COVID-19”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Elevii şi studenţii se pot adresa unuia dintre cabinete medicale școlare din cadrul Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, LiceuluiTeoretic „Decebal”, Liceuuil Teoretic „George Călinescu”, precum şi la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Colegiul Tehnic „Tomis” , Școala Gimnazială nr.12 „B.P. Hasdeu”, Școala Gimnazială nr.10 , Liceul Teoretic „Ovidius”, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Grupul Școlar „Miron Costin” şi la Universitatea „Ovidius”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3154 secunde