Realizările scafandrilor constănțeni, în 2014

115

Articole de la același autor

Anul 2014 a fost unul plin pentru Centrul de Scafandri, au precizat reprezentanții Forțelor Navale Române. "Centrul de Scafandri a fost reorganizat în 2014, principalele modificări fiind transformarea Grupului Naval de Forțe pentru Operații speciale în Secția de Scafandri pentru Operații Speciale și intrarea în subordinea Divizionului 175 Nave Scafandri a Detașamentului de Scafandri de Luptă și Intervenție. Obiectivele propuse s-au îndeplinit în totalitate, dar s-au executat și activități suplimentare, ca urmare a solicitărilor sosite ulterior. Militarii au executat peste 50 de ședințe de tragere cu armamentul de infanterie, iar Nava Logistică de Scafandri 283 a finalizat ciclul de trageri de artilerie planificat pe durata a doi ani", a exemplificat lt-col. Corneliu Pavel, purtător de cuvânt al Forțelor Navale.


Anul trecut, scafandrii au ieșit pe mare 225 de zile, față de cele 145 care erau planificate - planificarea fiind depășită urmare a participării scafandrilor la exercițiul internațional "Eurasian Partnership Dive", la activități de căutare-salvare, la misiuni de identificare a contractelor suspecte imerse etc.


În premieră, anul trecut, au fost organizate ateliere de scufundări recreaționale pentru populația civilă, în portul Tomis, în perioada premergătoare aniversării Zilei Marinei Române din luna august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Individ penal, reținut de polițiști
Pagina a fost generata in 1.4787 secunde