Studenții și absolvenții, așteptați să-și înceapă cariera în Rompetrol. Câte locuri sunt la Petromidia

556
Studenții și absolvenții, așteptați să-și înceapă cariera în Rompetrol. Câte locuri sunt la Petromidia - petromidia-1422555836.jpg

Articole recomandate

KMG International (fostul Grup Rompetrol) a dat startul programului de internship ce oferă studenților și absolvenților oportunitatea de a-și începe cariera în cadrul companiei.


Programul KMG International oferă tinerilor posibilitatea de a-și completa educația teoretică cu experiența practică, de a se familiariza cu unitățile de business ale industriei de petrol și gaze, iar pentru studenții cu profil tehnic - cu echipamentele și fluxurile tehnologice ale celor două rafinării ale Grupului. 


Sub îndrumarea specialiștilor Rompetrol, liceenii și studenții selectați desfășoară activități de o complexitate progresivă și cu sarcini precise, iar cei mai buni dintre aceștia vor fi luați în considerare pentru viitoare poziții disponibile în cadrul organizației.


Datele de începere sunt flexibile, tinerii urmând să fie primiți în echipă atunci când sunt pregătiți, pe durata anului 2015. Cei interesați să facă parte din acest program, trebuie să îndeplinească următoarele criterii tehnice: rezultate academice remarcabile - certificate de universitate; limba engleză - nivel fluent; cunoștințe elementare de MS Office (în mod special MS Excel și MS Power Point). Totodată, participanții trebuie să aibă excelente abilități de comunicare, învățare rapidă, orientare către calitate și obținerea rezultatelor.


Pentru a aplica, tinerii trebuie să com-pleteze formularul de înscriere și să îl trimită împreună cu un CV la adresa [email protected].


Poziții disponibile în 2015
Potrivit reprezentanților companiei, la Rafinăria Petromidia din Năvodari se caută 109 studenți: inginerie mecanică / petrol și gaze / automatizări electrice / tehnologia informației, dintre care 4 elevi vor începe în luna mai; 12 studenți vor începe în luna iunie și 93 studenți vor începe în luna iulie.


În București se caută studenți în domeniul financiar, contabil sau co-municare. Aceștia pot alege unul dintre departamentele: Finanțe / Contabilitate; Logistică; Marketing / Comunicare internă; Resurse umane; Tehnologia informației; Aprovizionare; Distribuție; Sănătate, Calitate, Siguranță și Mediu; Managementul performanței; Raportare.


În Ploiești sunt disponibile locuri pentru 18 studenți: Inginerie Mecanică / Electricitate / Chimie și 2 studenți la Economie. Toți elevii vor începe în luna iulie. De asemenea, în Zalău se caută 22 de studenți la Inginerie. 


Din 2002 până în prezent, mai mult de 600 de absolvenți de studii superioare și medii au urmat programul de Internship, dintre care 50% și-au început ca-riera în cadrul Rompetrol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5417 secunde