Recepționeră de hotel, violată în timpul serviciului. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere

1172
Recepționeră de hotel, violată în timpul serviciului. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere - adolescenta-1489226168.jpg

Articole recomandate

O tânără de 23 de ani, angajată ca recepționeră la un hotel din municipiul Rădăuți, a trecut, la primele ore ale zilei de ieri, prin momente cumplite în timp ce se afla în timpul orelor de serviciu, scrie romaniatv.net



Puțin după ora 04.00, la intrarea în hotelul "Maria" din centrul municipiului a apărut un bărbat care, în condițiile în care ușa de acces era încuiată, a apelat numărul de telefon de pe anunțul de la intrare, scrie monitorulsv.ro. Imediat i-a răspuns recepționera de serviciu, o tânără de 23 de ani, și după ce bărbatul i-a spus că dorește să se cazeze, recepționera i-a deschis ușa și i-a permis să intre. Bărbatul, un tip atletic, îmbrăcat sportiv și care purta un rucsac, a motivat că e obosit și a solicitat o cameră.

În momentul când angajata hotelului a intrat în camera recepției pentru a face formalitățile de cazare, turistul a pătruns după ea, a imobilizat-o și a violat-o. 



După mai multe filtre și verificări, în condițiile în care imaginile camerelor de supraveghere de la hotel nu erau concludente, lucrătorii de la Biroul Investigații Criminale Rădăuți l-au depistat pe autor, un hunedorean care locuia fără forme legale într-o localitate din apropierea municipiului Rădăuți. 


În aceste condiții, judiciariștii s-au deplasat în comuna Horodnic de Sus, de unde l-au ridicat pe Alexandru Siklodi, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Vulcan, județul Hunedoara. Tânărul și-a recunoscut vina, iar ieri seară a fost reținut pe bază de Ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de viol.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9751 secunde