Rechizite contrafăcute descoperite într-un container sosit din China

389
Rechizite contrafăcute descoperite într-un container sosit din China - ccc-1344367608.jpg
Ieri dimineață, lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au descoperit, într-un container sosit din China și care avea drept destinatară o societate comercială din București, rechizite inscripționate Angry Birds, Barbie, Korres, Disney și Strawberry Shortcake, susceptibil a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 57.000 euro.

Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au descoperit pixuri, penare, ghiozdane, genți și creioane colorate inscripționate Angry Birds, Barbie, Korres, Disney și Strawberry Shortcake, susceptibil a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost comercializate pe piață la prețul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi

ridicat la aproximativ 19.500 de euro. Totodată, în același container, în plus față de cele declarate, au fost descoperite carioci, markere și acuarele în valoare totală de 37.500 de euro, marfă care a fost confiscată, iar societatea importatoare a fost sancționată contravențional cu suma de 3.000 de lei.

Bunurile contrafăcute au fost reținute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 August 2012
Stire din Eveniment : SCANDAL DE PROPORȚII la Eforie Sud
Miercuri, 08 August 2012
Stire din Eveniment : Mona Pivniceru a DEMISIONAT din CSM
Pagina a fost generata in 1.4234 secunde