"Refuz să devin o victimă!" - proiect derulat de polițiști în școlile constănțene

274

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți ai ANITP Constanța, i-au vizitat, zilele trecute, pe elevii Liceului Tehnologic "Ioan N. Roman", din municipiul Constanța, unde au desfășurat activități preventive referitoare la delincvența juvenilă, violența intrafamilială și traficul de persoane.

Astfel, polițiștii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri întrebărilor adresate de aceștia, pe baza pliantelor informative și a materialelor vizionate, în cadrul proiectului "Refuz sa devin o victimă!".

Totodată, polițiștii constănțeni le-au prezentat elevilor din clasele primare ai Școlii Gimnaziale nr. 8, din municipiul Constanța, recomandări privind educația rutieră, încurajându-i să participe la o oră interactivă, prin intermediul căreia cei mici au fost informați, prin metode adaptate vârstei lor, precum jocuri de rol și demonstrații, despre potențialele pericole.

Polițiștii le-au reamintit despre importanța cunoașterii și respectării regulilor de circulație, astfel încât eventualele evenimente neplăcute să fie preîntâmpinate, fiindu-le oferite soluții de prevenire a acestora. Activitățile desfășurate fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și Proiectul educațional "Școala Siguranței Tedi". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde