Reguli noi la admiterea la Academia de Poliție

1517
1

Articole de la același autor

Regulile pentru a putea deveni polițist au fost modificate. Astfel, potrivit Ordinului ministrului Afacerilor Interne 81 din 6 iunie, vârsta maximă pentru admiterea la Academia de Poliție, la forma de învățământ cu frecvență este de 27 de ani, iar pentru forma de învățământ fără frecvență, este de maximum 35 de ani. 

Sindicaliștii din cadrul Poliției Române își exprimă nemulțumirea, însă, cu privire la menținerea altor condiții pe care agenții de poliție trebuie să le îndeplinească, pentru admiterea la Facultatea de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". 

"Probe sportive, testări psihologice, absolvirea unor instituții de învățământ superior sau depunerea cazierului judiciar. Toate aceste condiții, în mod absurd și abuziv, ne demonstrează că mentalitatea specialiștilor din MAI și implicit a conducerii lasă de dorit", se arată în comunicatul Sindicatului Agenților de Poliție.

Comentează știrea

un politist
10 iunie 2013
pt candidati

lucrez de peste 20 de ani in politie si am ajuns sa-mi fie scarba de tot ceea ce trebuie sa fac,pt ca la ora actuala politia este pe departe ceea ce inseamna de fapt POLITIA ROMANA.inainte de a face greseala si a intra in politie ganditiva de 10 ori pt ca eu nu sa mai alege aceasta ingrata meserie.o sa va treziti dupa 20 de ani de munca si o sa observati ca nu aveti dupa ce bea apa.faceti-va politisti dar in alta tara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5226 secunde