Restricții de trafic în Capitală în weekend, din cauza unui maraton

230
Restricții de trafic în Capitală în weekend, din cauza unui maraton - 1502091mediafaxfotosilviumatei-1349361975.jpg
Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă și duminică, pe mai multe bulevarde și străzi din centrul Capitalei, din cauza unui maraton internațional și a unei curse pe distanța de 3,5 kilometri, informează Brigada de Poliție Rutieră.

Potrivit mediafax.ro, traficul va fi închis sâmbătă, între orele 8.30 și 14.30, pe bulevardul Unirii, între Piața Constituției și intersecția cu Regina Maria, doar pe sensul către Piața Unirii.

Duminică, circulația auto va fi restricționată, în intervalul 5.00 - 17.00, în următoarele zone: Piața Constituției, bulevardul Libertății (între Piața George Coșbuc și Splaiul Independenței), bulevardul Unirii (între Piața Alba Iulia și Piața Constituției), bulevardul Decebal (între Piața Alba Iulia și Piața Hurmuzachi, pe ambele sensuri), bulevardul Basarabia (de la Piața Muncii până la intersecția cu bulevardul Chișinău), zona Național Arena, bulevardul Națiunile Unite, strada Halelor, Splaiul Independenței (pe ambele maluri ale Dâmboviței între Pod Eroilor/Știrbei Vodă și Piața Unirii) și Calea Victoriei (între intersecția cu Splaiul Independenței și cea cu Ion Câmpineanu).

Tot duminică, din cauza cursei pe distanța de 3,5 kilometri care se va desfășura pe străzile din jurul Palatului Parlamentului, circulația auto va fi restricționată, între orele 9.30 și 11.30, pe bulevardul Libertății, Calea 13 Septembrie, strada Izvor și bulevardul Națiunile Unite.

Maratonul va avea loc tot duminică, pe distanța de 42 de kilometri, cu punct de plecare și sosire în Piața Constituției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : VATMAN ÎNJUNGHIAT în Capitală
Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui
Pagina a fost generata in 0.3494 secunde