Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui, ridicate începând de joi

211
Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui, ridicate începând de joi - restrictii-1622116136.jpg

Articole de la același autor

Traficul rutier a fost reluat în integralitate pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, începând de joi, 27 mai, de la ora 14, ridicându-se restricțiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfășurate pentru reabilitarea acestuia.  
Astfel, circulația a fost redeschisă și pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanța – București. „Din perspectiva siguranței circulației, amintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h. De asemenea, reamintim că în luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC Maristar Com SRL contractul pentru Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600, valoarea contractului fiind de 66,847,689.39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile. Subliniem că pe perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație”, transmit reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Podul peste Dunăre de la Cernavodă este un pod combinat de cale ferată și șosea, care traversează fluviul Dunărea și împreună cu podul similar de la Fetești, conectează orașul București de Portul Constanța, de asemenea unind Dobrogea de Muntenia prin Autostrada A2.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7188 secunde