Reținut de politiștii constănțeni, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu

205
Reținut de politiștii constănțeni, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu - 420a812911b10965d5c60d9920650032-1673102672.jpg
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, de către o femeie, de 81 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 51 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis de către instanță, împotriva sa, la data de 6 ianuarie a.c..


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, deși cunoscând restricțiile pe care le are față de mama sa, inclusiv păstrarea unei distanțe de siguranță față de aceasta, bărbatul a ales să se întoarcă, noaptea trecută, la domiciliul comun. 


Acesta a fost condus la sediu pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 
Astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6364 secunde