Reținut pentru că a vrut să dea mită unui polițist de la Transporturi

497
Un bărbat din Constanța a fost prins, vineri, în flagrant, în timp ce oferea suma de 1.000 de lei unui subcomisar din cadrul Serviciului Regional de Poliție Transporturi Constanța. Individul a fost reținut, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii l-au prins în flagrant pe Virgil Gheorghe, din Constanța, în timp ce oferea suma de 1.000 de lei subcomisarului Marcel Stoian, din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Constanța, pentru a-i înapoia una dintre mașinile cu ajutorul căreia a sustras o cantitate de uree și care era reținută pentru cercetări.
Mai precis, în luna decembrie 2010, Virgil Gheorghe și alte persoane au fost surprinși în flagrant în timp ce sustrăgeau o cantitate de uree în zona CET Constanța, ocazie cu care au fugit de la fața locului, abandonând autovehiculele folosite la transportul ureei, acestea din urmă fiind reținute pentru cercetări.
Vineri, Virgil Gheorghe s-a întâlnit cu ofițerul de caz, subcomisarul Marcel Stoian, căruia i-a oferit suma de 1.000 de lei în schimbul primirii unuia dintre autovehiculele reținute. El a fost prins în flagrant și reținut de procurori, urmând să fie prezentat procurorilor constănțeni în vederea arestării pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2593 secunde