Reținuți după ce au aruncat cu sticle sparte în polițiști

424
Trei bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au provocat scandal la un bar din localitatea Aliman și urmează să fie prezentați la Judecătoria Med-gidia cu propunere de arestare preventivă.
În cursul zilei de 14 iunie, în jurul orei 11, lucrătorii Postului de Poliție Aliman au fost sesizați că la barul din localitate are loc un scandal. Pentru aplanarea conflictului, la fața locului s-au deplasat doi polițiști. Oamenii legii au intervenit și i-au identificat pe frații Marian Lucian Dragomir, de 32 de ani, Vasile Dragomir, de 35 de ani, precum și pe Costel Vizitiu, de 35 de ani, care pe fondul consumului de alcool făceau scandal în incinta barului și pe terasa acestuia, provocând distrugeri în valoare de 50 de lei.
Deși polițiștii au încercat să-i calmeze, cei trei au devenit și mai violenți și au început să-i amenințe cu două sticle sparte.
În cele din urmă, când au văzut că nu au cu cine se înțelege, oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare și au executat trei focuri în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau distrugeri de bunuri.
Cei trei au fost reținuți și sunt cercetați pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice, distrugere și ultraj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7536 secunde