Reținuți pentru că au furat milioane de lei de la CFR Constanța

171
Reținuți pentru că au furat milioane de lei de la CFR Constanța - retinutipentrucaaufuratmilioanec-1394643342.jpg

Articole de la același autor

Cinci dintre cei opt indivizi săltați în urma perchezițiilor din localitatea constănțeană Cuza Vodă, pentru furturi de componente de cale ferată, au fost reținuți, ieri, urmând să fie duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 
"Din cercetări a reieșit faptul că opt bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, toți din Cuza Vodă, ar fi comis în anii 2012 și 2013, 83 de furturi de relee electromagnetice din infrastructura feroviară. Furturile au fost comise pe raza județelor Constanța, Ialomița și Călărași, prejudiciul cauza fiind estimat la aproximativ 8,5 milioane de lei", ne-a precizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. După ce erau furate, releele erau dezasamblate, pentru ca firele de cupru din interior să fie valorificate la centrele de fier vechi.
Reamintim că, marți dimineață, polițiștii de la Secția Regională Transporturi Constanța, sprijiniți de mascați, au descins în 15 locuințe din Cuza Vodă, Medgidia și Castelu, de unde au ridicat opt suspecți. Alți doi sunt în continuare căutați de oamenii legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Martie 2014
Stire din Eveniment : Prins în timp ce fura o lunetă
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Hotel de pe litoral, călcat de hoți
Pagina a fost generata in 0.5508 secunde