Reținuți pentru TRAFIC DE DROGURI. Au încercat să ascundă o geantă plină cu ecstasy și cannabis

411
Reținuți pentru TRAFIC DE DROGURI. Au încercat să ascundă o geantă plină cu ecstasy și cannabis - untitled-1625463367.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 4 iulie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Teritorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 03.07.2021, lucrătorii de poliție din orașul Șomcuta Mare, județul Maramureș, au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, fără drept, într-un imobil și refuză să-l părăsească.

Lucrătorii de poliție, care s-au deplasat la fața locului, au constatat că, într-o anexă a imobilului, se aflau două persoane, care ascunseseră o geantă în care se afla cantitatea de 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene și 11 comprimate ecstasy.

În cursul zilei de mâine, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Maramureș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările se desfășoară cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.445 secunde