PERCHEZIȚII ÎN AGIGEA ȘI MANGALIA la TRAFICANȚI DE DROGURI

635
PERCHEZIȚII ÎN AGIGEA ȘI MANGALIA la TRAFICANȚI DE DROGURI - 3a069dec14b64fbd8ac204595769dec6-1622796737.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia.

În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, în cursul zilei de ieri, 3 iunie, șase percheziții domiciliare. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy și amfetamină, în județul Constanța.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și 2 cartușe.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat și o femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, una dintre acestea fiind cercetată și pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4656 secunde