Luptător de-o viață! Un tânăr din Agigea are nevoie de ajutor pentru a putea merge!

2070
Un tânăr de 21 de ani, din comuna Agigea, are nevoie de sprijinul semenilor, în lupta pe care o duce de o viață, pentru a merge. Alexandru Dumitru Rotariu poate să dea lecții despre putere, îndârjire, perseverență și speranță. De când se știe, atât el, cât și părinții lui au făcut eforturi supra omenești pentru ca băiatul să poată merge. La vârsta de doi ani, lui Alexandru i-a fost pus un diagnostic greu de purtat: parapareză spastică și sindrom cerebrelos. De atunci, și-a petrecut viața din spital în spital, din consultații în consultații și prin mii de ședințe de recuperare și tratamente. Dar rezultate au început să se vadă. În prezent poate să stea în picioare, să meargă sprijinindu-se de un cadru. Dar lupta nu s-a încheiat. În prezent, medicii i-au indicat realizarea a trei intervenții chirurgicale, una de DBS și două implanturi cu celule stem. Toate ar putea fi realizate într-un spital din Turcia, dar pentru realizarea lor are nevoie de suma de 56.000 de euro.

După o luptă crâncenă și după ce rezultatele au început să se vadă, tânărul este mai hotărât să-și atingă țelul, acela de a merge singur.

Între timp, compune poezii dintre cele mai sensibile, din care răzbat calitățile cu care l-a înzestrat viața. Persoanele care doresc să îi vină în ajutor, pot dona, oricât de puțin în conturile deschise pe numele mamei lui, Liliana-Daniela Rotariu, RO49BACX0000000481030001 este contul în euro, RO76BACX0000000481030000 este contul în lei.

Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon: 0726962259, Rotariu Liliana-Daniela. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2921 secunde