Tone de azot și cereale, confiscate în urma unor percheziții în județul Constanța

345
Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat, la sfârșitul de săptămână care a trecut, trei percheziții domiciliare. În urma acțiunilor, doi bărbați sunt cercetați penal, iar oamenii legii au confiscat peste șase tone de cereale și tot atâtea tone de azot.Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare și tăinuire, în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 52 de ani, în timp ce ar fi predat unei persoane, de la o fermă din localitatea Satu Nou din județul Constanța, o cantitate de grâu contra unei sume de bani. Bărbatul, șofer al unui ansamblu format din autotractor și semiremorcă, transporta cereale pentru o societate comercială. După flagrant, polițiștii și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au descins în trei percheziții domiciliare, în Satu Nou.
Oamenii legii au descoperit peste 6 tone de cereale (porumb, grâu, orz, floarea soarelui și amestec cereale), 5,9 tone de azot, 120 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină și trei telefoane mobile.


Valoarea estimativă a bunurilor indisponibilizate, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea unor infracțiuni, este de 18.000 de lei.În continuare, polițiștii efectuează cercetări față de cele două persoane, de 52 și 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, respectiv tăinuire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4008 secunde