Siguranța pe apă, în atenția Poliției și ANR-ului: zeci de ambarcațiuni confiscate!

2682
Siguranța pe apă, în atenția Poliției și ANR-ului: zeci de ambarcațiuni confiscate! - transporturipolitie-1620143080.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Transporturi au acționat, în primele trei luni ale anului 2021, pentru protejarea persoanelor, a patrimoniului și siguranța transporturilor. În cadrul activităților desfășurate în perioada ianuarie – martie 2021, oamenii legii au constatat sute de infracțiuni, au depistat urmăriți generali, călători frauduloși, străini fără drept de ședere în țara noastră și zeci de minori lipsiți de supraveghere. Totodată, au aplicat sancțiuni în valoare de peste două milioane de lei și au confiscat: 2.822.000 de țigarete, 280 kg de produse petroliere, 3 autoturisme, 298,48 mc de material lemnos și 500 kg de metale, valoarea acestora fiind de 8.503.000 de lei.

În domeniul transporturilor navale, în perioada amintită, polițiștii au derulat 92 de acțiuni și 276 de controale, pentru protejarea ecosistemului Dunării și al lacurilor interioare navigabile. Polițiștii au confiscat peste 600 de kilograme de pește, 17 ambarcațiuni pescărești, 15 motoare de ambarcațiuni și sute de unelte de pescuit interzise. Totodată, în primele trei luni ale anului curent, structurile de poliție transporturi navale, în cooperare cu Autoritatea Navală Română, au desfășurat 38 de acțiuni comune pe fluviul Dunărea, pentru siguranța transporturilor navale, prin prevenirea și combaterea infracționalității la regimul navigației civile. În urma acestor activități au fost constatate 19 infracțiuni la regimul navigației civile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde