Rezerviștii din armată, bombardați cu scrisori electorale

334
MApN susține că bazele sale de date sunt gestionate după reguli stricte, precizarea fiind făcută după ce au apărut mai multe plângeri de la militari în rezervă, potrivit cărora date cu caracter personal au apărut în scrisori trimise prin poștă pe adresa acestora în numele lui Mircea Geoană.
"Bazele de date privind evidența militarilor în rezervă sunt gestionate după reguli stricte de către structurile specializate ale MApN. Informațiile conținute de aceste baze nu pot fi accesate și utilizate de persoane neautorizate. Precizăm că structurile asociative ale militarilor în rezervă și retragere dețin informații despre membrii lor. Aceste informații nu se supus regulilor aplicate bazelor de date ale MApN", informează ministerul.
Mai mulți militari rezerviști din Ministerul Apărării se plâng că au primit scrisori electorale personalizate semnate de candidatul PSD la prezidențiale, Mircea Geoană, în care li se cerea ca Armata să voteze împotriva lui Traian Băsescu și pentru un "nou comandant suprem".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4448 secunde