Româncă GĂSITĂ MOARTĂ într-o benzinărie din Italia. Lucra ca șoferiță pe TIR pentru a-și întreține familia

8536
Româncă GĂSITĂ MOARTĂ într-o benzinărie din Italia. Lucra ca șoferiță pe TIR pentru a-și întreține familia - gabrielaaiban-1527405549.jpg

Articole recomandate

Femeia moartă la doar 33 de ani a lăsat în urmă două fetițe în vârstă de 11, respectiv 13 ani, care o așteptau nerăbdătoare acasă. 


Gabriela Aiban, o femeie de 33 de ani din Jibou, a fost găsită fără suflare în TIR-ul pe care lucra, într-o benzinărie din apropierea localității Imperia, din Italia. Mamă a doi copii, sălăjeanca lucra de mai mulți ani ca șofer profesionist, pentru a asigura un trai decent celor dragi. Vestea morții femeii a fost făcută de către apropiații săi, pe Facebook, care au lansat, cu aceeași ocazie, și un apel pentru strângerea fondurilor necesare repatrierii trupului neînsuflețit și înmormântării. "În 24 mai, la ora 2 dimineața, într-o benzinarie din Italia, lângă localitatea Imperia, un înger a plecat la Dumnezeu. Gabriela Aiban, de profesie șofer de TIR, a oprit camionul și a murit la volan, pentru că inima ei pur și simplu s-a oprit. A lasat în urmă două fetițe, de 13 și 11 ani, care locuiesc în Jibou, împreună cu tatăl lor. Gabriela a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria și numai din septembrie a început să lucreze pentru o firmă din Baia Mare; să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se știe înca, acum e așteaptă autopsia, dar pentru fetițe și pentru toți cei care o cunosc și o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetițele ei, nu le va mai îmbrățișa, săruta sau alina.


 Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o (...) Aș dori să ajutăm fiecare câte puțin familia rămasa în urma Gabrielei, vă rog să donați cât va puteți permite", este mesajul unei prietene a familiei. Cunoscuții o descriu pe Gabriela ca fiind o luptătoare, un om puternic și plin de viață. Pe contul său de Facebook, fetița cea mare o întreba deseori când se întoarce acasă și că îi este dor de mama ei.

Citeste mai mult: adev.ro/p9cr2l


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1413 secunde