Românii care intră în țară pe la Vama Nădlac II se pot vaccina, de astăzi, cu Johnson&Johnson

159
Românii care intră în țară pe la Vama Nădlac II se pot vaccina, de astăzi, cu Johnson&Johnson - vaccin-1622617184.jpg
Începând de miercuri, cei care intră în România pe la Vama Nădlac II, pe Autostradă, se pot vaccina cu serul produs de compania  Johnson&Johnson, anunţă prefectura Arad.


Prefectura Arad anunță că vaccinarea anti-COVID-19 începe, miercuri, în Vama Nădlac II (pe autostradă), de la ora 10.00.


Va fi administrat vaccinul produs de compania Johnson&Johnson, pentru care nu este necesar rapelul, fiind suficientă o singură doză pentru imunizarea completă.


Centrul de vaccinare este amplasat pe sensul de intrare în țară, în partea dreaptă, la aproximativ 50 de metri de punctul vamal, potrivit sursei citate. Locaţia dispune de două containere, unul pentru vaccinare şi altul pentru post-vaccinare.


 Vama Nădlac II din judeţul Arad este cea mai tranzitată terestru de românii din diaspora. La Nădlac s-au deschis primele centre de vaccinare din vămile româneşti.


Nu toţi cei care trec prin vamă doresc vaccinarea, dar sunt mulţi români din diaspora care doresc doar să se vaccineze, apoi se întorc în ţările în care trăiesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5063 secunde