Rudele nepotului lui "Mircea Oaie" au plătit suma de 40.000 de lei, stabilită drept cauțiune pentru eliberarea sa

1516
Magistrații de la Judecătoria Constanța au constatat, ieri, că rudele lui Alexandru Mircea Alexandru, nepotul liderului Partidei Romilor, Mircea Alexan-dru, zis Mircea "Oaie", au plătit cauțiunea de 40.000 de lei stabilită pentru eliberarea sa. El se află în arest după ce a fost implicat într-un scandal, la barul unchiului său, din Piața Griviței.
Tot ieri, aceeași instanță a pus în discuție eliberarea sub control judiciar a lui Liviu Vlad și Mihai-Eugen Vlad, alți doi indivizi implicați în același scandal, dar care fac parte din gruparea adversă.
Mai mult, ieri, în sala de judecată, avocații inculpaților au formulat și cereri de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu aceea de a nu părăsi localitatea, magistrații de la Judecătorie urmând să se pronunțe cu privire la toate cererile formulate.
În conflictul de acum câteva săptămâni, în care liderul romilor din Piața Griviței și, totodată, președintele Partidei Romilor, Mircea Alexandru, cunoscut ca "Mircea Oaie", a fost atacat, în propriul local, de o grupare rivală, condusă de Liviu Vlad și Mihai-Eugen Vlad, au mai fost reținute patru persoane. Este vorba de Alexandru Mircea Alexandru, Iancu Alexandru, Ionuț Alexan-dru și Daniel Alexandru, toți nepoți ai lui "Mircea Oaie", implicați se pare și ei în conflict, dar pe care magistrații i-au lăsat, ulterior, în libertate.
Potrivit polițiștilor, un grup format din mai multe persoane, conduse de Liviu Vlad, de 37 de ani, și de Mihai Eugen Vlad, de 35 de ani, ambii din Constanța, s-a deplasat la un restaurant din Piața Griviței, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, au provocat un scandal intrând în altercație cu un alt grup de persoane, membri ai familiei lui Mircea Alexandru, care se aflau în interiorul localului. Membrii celor două grupuri s-au amenințat reciproc, cei din restaurant aruncând cu sticle în direcția celui de-al doilea grup pentru a nu le permite accesul în local. În timpul altercației au fost distruse luneta și geamul lateral stânga spate de la două autoturisme parcate în zonă, ai căror proprietari nu au fost implicați în conflict.
Scandalul a fost aplanat de polițiști, iar la fața locului nu au fost identificate victime. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere, precum și pentru identificarea celorlalți participanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2978 secunde