Rusia avertizează România. Flota militară, luată în colimator!

586
2
Rusia avertizează România. Flota militară, luată în colimator! - rusiaavertizeazaromania-1423597367.jpg

Articole de la același autor

Rusia a avertizat cu o serie de reacții de răspuns, după deciziile luate de Alianța Nord Atlantică privind întărirea capacităților sale în estul Europei. 


După ce NATO a luat decizia de a amplasa în România două centre de comandă, Rusia a avertizat direct țara noastră că ar putea fi ținta unor atacuri. 


Vladimir Evseev, directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, a declarat: "Pe teritoriul Crimeei, în prezent se formează o grupare de forțe armate terestre bine pregătită și de sine stătătoare. Vor fi prezente acolo diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate ame-nințările posibile. Din păcate, dacă România se va lăsa antrenată într-o astfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective mili-tare din România să nu fie trecute pe lista acelor ținte care vor fi neu-tralizate cu diferite tipuri de arme. După evaluările militare făcute de Rusia, din acele baze militare ce ur-mează să fie amenajate în România pot fi lansate nu numai dispozitive antirachetă. Rusia este foarte îngri-jorată că de acolo pot fi lansate și rachete de croazieră sau alte dis-pozitive de genul ăsta. Rusia va fi obligată să reacționeze nu numai la apariția centrelor de comandă, dar și la depozitele de armament sau altă infrastructură militară. Știm că în România se poate crea și potențial ofensiv, de aceea vom căuta și mijloace de a anihila flota militară românească. Cred că va crește confruntarea dintre țările noastre și din păcate avem motive să credem asta".


Comentează știrea

DODO
11 februarie 2015
inrijorare

Tensiunea creste zilnic, nesiguranta se transforma incet in ceritudine .Pe mine asistenta NATO nu ma incalzeste prea mult ,pentru ca la o adica bombele cad in curtea noastra. Flota noastra este mai mult simbolica , de defilare la Ziua marinei.Specialisti avem , dar cu ce. Stiti ce flota au rusii la Sevastopol ? chiar daca nu este ultramoderna este foare mare si puternica. Acesta este si miza Crimeei ! - cind Ucraina a anuntat ca vrea in UE rusii au realizat ca vor pierde iesirea (amenajata )la Marea Neagra. Oricum ,pe plan mondial este o tendinta de reasezare geografica si de influenta. Sintem prea mici ca sa nu fim luati de vint. Sper sa avem norocul din trecut ( putea fii mai rau ) si sa nu fim asimilati de cine stie cine.Frica imi este alimentata de non-valorile politicienilor nostri.

Sindbad
11 februarie 2015
Furatul caciulii...

Vesnica recunostinta lui Dobritoiu, Oprea si Dogaru (pensionati de vreme si cu pensii exorbitante), avem o armata preponderent din generali si ofiteri superiori, deci prin birouri, un submarin pe butuci de vreo 20 de ani, vesnica problema cu recalcularea (marirea pensiilor) fata de inzestrarea armatei, abia la anul ne vin avioanele SH, pensiile speciale, iar guvernul tot continua a da pomeni. Bah, razboiul e la poarta iar voi pierdeti timpul cu altele...Timpul a expirat! Cine pleaca in linia intai?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3276 secunde