"Vom avea prezența NATO în România"

118
1

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a anunțat că NATO va fi prezentă în țara noastră, prin cele două comandamente care s-au aprobat și care urmează a fi înființate în perioada următoare.

''Măsurile care s-au aprobat pentru România sunt foarte importante (...) vizavi de reasigurarea pe flancul estic al NATO și UE și mai ales pe flancul sud-estic. A fost o muncă foarte intensă în această perioadă, de la Summit-ul din Țara Galilor (...) Este al doilea moment important după primirea noastră în NATO în 2004. Aceste măsuri privesc în special România și Bulgaria și sunt măsuri deosebite. De fapt vom avea prezență NATO în România prin cele două comandamente care s-au aprobat a fi înființate în perioada care urmează. Rămâne ca MApN în zilele următoare și reprezentanții noștri de la Cartierul General NATO să implementăm măsurile de realizare a acestor capabilități militare'', a declarat Dușa, după Reuniunea miniștrilor Apărării din statele membre NATO, citat de Agerpres. 



Comentează știrea

Laviniu
6 februarie 2015
Operator online. Part time

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5591 secunde